Personlig inredning

När du befinner dig i ditt hem ska det så klart kännas som helt och hållet ditt eget. Personligheten vill du säkert också förmedla när du får gäster. Den första tanken många får kan vara en fotovägg, priser från idrottstävlingar eller tavlor som du målat själv. Självklart är det roligt att ha hemma. Det säger mycket om vem du eller ni är och påminner om goda tider. Med lite fantasi finns det dock mycket mer du kan göra för att skapa ett personligt intryck.

När du genomför en större förändring som att slå ut väggar eller bygga ut kan du rådgöra med proffsen. Unika detaljer är mycket roligare än ett supersnyggt uterum som ser ut som i många andra hem. Våga ta ut svängarna lite med form och färg. Detsamma gäller en större investering som att byta ut köket. Självklart ska du ha ett klassiskt kök i vitt om det passar bäst för dig. Ett kök i knalliga färger och mönster är inte för alla. Däremot finns det gott om varianter idag som är värda att kika på. Ett kök som det här nedan glöms inte i första taget.

kitchen interior

Om du surfar runt lite hittar du snabbt möjligheter att personifiera vanliga inredningsdetaljer. Att det går att trycka sin egen kalender med foton på familjen känner många till. Visste du att det också går att trycka egna kuddar? Här finns definitivt möjligheter att ge hemmet en unik stil. Det går även att skriva citat som är meningsfulla för dig på väggen i ditt vardagsrum. Tyvärr, för dig som önskar undvika saker många andra gör även om det passar din personlighet, har det varit trendigt ett tag. Det är därför inte bästa idén för ett unikt hem. Kanske kan du istället rama in dina LP eller sätta upp en världskarta med nålar på alla ställen du besökt i världen? Det visar upp ditt musik- respektive reseintresse och blir en intressant detalj många gäster definitivt kommer att vilja gå närmre och kika på. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

(Visited 192 times, 1 visits today)

Comments are closed.