Skulle du kunna bo här?

En del hem tycks vara roligare att titta på än att bo i. Det beror så klart helt på ditt eget intresse för ett unikt och ultramodernt hem. I de flesta fall gäller detta för hus som specialdesignats från grund till tak. Det är roligt att se och om du vill att människor ska stanna och förundras över ditt hus kan du få lite idéer i filmen här nedanför.

Ett sådant här hus kan så klart vara roligt att flytta in i. De allra flesta föredrar nog dock att vara den som är med och bestämmer hur det ska utformas. En kvalificerad gissning är att många av dessa hus har byggts av någon som själv är i arkitekturbranschen. I en del fall kan det säkert handla om en ”prestigesak”, att visa upp att personen har möjligheten att ta ut svängarna. Samtidigt kan huset vara lika roligt att titta på för det! Kanske uppskattar de kommande ägarna designen mer än budskapet.

Ett hus med ett så spektakulärt utseende som de i filmen kräver en del investeringar även inomhus. Här duger bara de mest moderna möblerna du kan hitta. Kanske vill husägaren också investera i obskyr modern konst för att fullända konstverket. Hemmet blir på sätt och vis en utställning som lockar gästerna att gå husesyn betydligt längre än vanligt. Det är knappast långsökt att tro på många diskussioner om huset över middagen heller.

För dig som är intresserad av arkitektur finns goda möjligheter att leta reda på de allra mest spännande husen på internet. Kanske vill inte familjen eller vännerna åka på utflykt eller semester med enda syftet att titta på hus. Då får du anstränga dig lite, det finns i de allra flesta fall något annat att göra i närheten. Kanske räcker det dock med att surfa runt. Idag finns det så stora möjligheter att se hus och inredning ur alla möjliga vinklar att du faktiskt får se mer på internet än på en sight-seeing!

(Visited 59 times, 1 visits today)

Comments are closed.